Vloeistofdichtte werkplaatsvloer van Frederiks Vloeren
Vloeistofdichte werkplaatsvloer

Vloeistofdichte werkplaatsvloer? Frederiks Vloeren legt de basis

Vloeistofdichte werkplaatsvloer laten aanbrengen? Veiligheid op de werkvloer gaat boven alles. Wij van Frederiks Vloeren weten daar alles van. Als vloerenspecialist houden wij ons inmiddels al vele jaren bezig met het aanbrengen van verschillende vloeistofdichte topvloeren. Een werkplaats stelt hoge eisen. Zo moet deze tegen zware belasting kunnen en bestand zijn tegen geluid, brand en slijtage. Aangezien u waarschijnlijk niet dagelijks een nieuwe vloer aanschaft kunt u zich het beste laten adviseren door een specialist. Door onze jarenlange ervaring in combinatie met onze kennis en kwalitatief hoogwaardige vloeren zijn wij het aangewezen adres. Wij geven eerlijk advies, deskundige informatie en verzekeren u van een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Vloeistofdichte werkplaatsvloer voor het zware werk

Industrievloeren hebben veel te verduren. De eisen die daaraan worden gesteld zijn niet voor niets anders dan de vloeren die toegepast worden in woningen. Dat deze voldoen aan de gestelde eisen is niet alleen belangrijk voor de controlerende instanties maar ook voor onze veiligheid. Denk hierbij aan:

  • Uitglijden
  • Brand
  • Geluid
  • Antislip

En nog veel meer. Onze vloeren voldoen aan alle wettelijke eisen op het gebied van veiligheid. Daarnaast zijn ze vloeistofdicht. Ze bevatten een hoge chemische resistentie voor de meest voorkomende vloeistoffen. Daarnaast zijn ze sterk. Of u nu gebruik maakt van heftrucks of palletwagens, de werkplaatsvloeren zijn slijt- en stootvast. Kortom: alles wat u nodig heeft.

Vloeistofdichte werkplaatsvloer volgens plan gelegd

Bij het leggen van een nieuwe vloer wilt u zo min mogelijk hinder ondervinden. Uw bedrijf moet namelijk dagelijks draaien. Indien u kiest voor Frederiks Vloeren ondervindt u weinig hinder. Wij leggen vloeren goed, snel en volgens een vooraf overeengekomen planning. Ons team wordt regelmatig bijgeschoold en is hierdoor op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de wereld van vloeren. Door dit in combinatie met onze producten kunnen wij onze klanten kwaliteit garanderen.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Frederiks Vloeren logo
Frederiks Vloeren

Stel uw vraag

Vloeistofdichte werkplaatsvloer

© 2021 Frederiks Vloeren | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Powered by Designpro.nl & Z-IM