Vloeistofdichtte werkplaatsvloer van Frederiks Vloeren in Arnhem
Arnhem

Frederiks vloeren gespecialiseerd in Vloeistofdichte werkplaatsvloer voor uw bedrijf in Arnhem

Vloeistofdichte werkplaatsvloer voor uw bedrijf in Arnhem? Een die voldoet aan de gestelde eisen? Frederiks Vloeren kan u daarbij helpen. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het aanbrengen van vloeistofdichte vloeren die in uw bedrijfssituatie ook daadwerkelijk vloeistofdicht blijven. Wij weten dat uw vloer een keer in de zoveel tijd gecontroleerd moet worden door een onafhankelijke, erkende inspecteur. Na goedkeuring door de inspecteur wordt een Verklaring Vloeistofdichte Voorziening afgegeven. Wij brengen alle vloeren aan volgens de Verklaring Vloeistofdichte Voorziening (VVV), zodat uw vloer een vloeistofdichtheidcertificaat krijgt. Meer informatie geven wij u graag. U kunt ook een bezoekje brengen aan onze website. Via onze website laten wij u alvast kennis maken met ons bedrijf in de buurt van Arnhem.

Bij bodembedreigende activiteiten gelden strenge eisen aan uw vloer, kies daarom een vloeistofdichte werkplaatsvloer van Frederiks!

Productievloeren worden dagelijks zwaar belast. Er worden niet voor niets eisen gesteld op het gebied van:

  • Slijtage
  • Geluidwerendheid
  • Brandwerendheid
  • Warmte-isolatie
  • Zuurbestendigheid

Indien er bodembedreigende activiteiten plaats vinden worden er nog strengere eisen gesteld. Het is van belang dat de bodem wordt bescherm tegen milieubelastende vloeistoffen. Het aanleggen van deze speciale vloeistofdichte vloeren is een van de specialiteiten van Frederiks Vloeren in Arnhem. Wij bieden maatwerk, goede producten en werken volgens de geldende certificeringen. Een Frederiks vloer is altijd een goede investering voor uw bedrijf.

Vloeistofdichte werkplaatsvloeren hebben een hoge chemische bestandbaarheid en zeer geschikt voor uiteenlopende branches in Arnhem

Een vloeistofdichte werkplaatsvloer is niet zomaar een vloer. Het wordt niet alleen gemaakt van waterdicht materiaal maar moet aan diverse specifieke eisen voldoen. Wij leveren vloeistofdichte PVC-vloeren die massief verlijmd worden op de bestaande dekvloer. Deze bevatten een hoge rutschwaarde (11) en een hoge slijtvastheid (dikte is 1 cm). Of het nu gaat om garages, sportscholen, bakkerijen of fabriekshallen, doordat de vloeren een hoge chemische bestandbaarheid hebben zijn deze geschikt voor verschillende toepassingsgebieden. Bent u benieuwd of wij ook een geschikte vloer voor uw situatie hebben? Neem dan contact met ons op. Wij nodigen u graag uit voor een kennismakingsgesprek in de buurt van Arnhem.

Neem contact op

Frederiks Vloeren logo
Frederiks Vloeren

Stel uw vraag

Vloeistofdichte werkplaatsvloer | Arnhem

© 2021 Frederiks Vloeren | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Powered by Designpro.nl & Z-IM