Toepassingen

Coronaproof 2020

Ontdek de veelzijdigheid van onze vloeistofdichte PVC vloer

In de wereld van vloeroplossingen staat de PVC vloer bekend om zijn uitzonderlijke veelzijdigheid en duurzaamheid. Speciaal ontworpen om te voldoen aan de uiteenlopende eisen van diverse omgevingen, van de voedingsindustrie tot aan zorginstellingen en van commerciële ruimtes tot aan industriële settings, maken onze oplossingen een wereld van verschil. Hieronder vind je een overzicht van de vele toepassingen van de vloeistofdichte PVC vloer van Frederiks Vloeren. 

Horeca en retail

Voor horecagelegenheden zoals restaurants, cafés, cafetaria's, snackbars, en supermarkten biedt de vloeistofdichte PVC vloer van Frederiks Vloeren een hygiënische en gemakkelijk te onderhouden oplossing die bestand is tegen intensief gebruik. Ook in retailomgevingen zoals winkels en showrooms, waar uitstraling net zo belangrijk is als functionaliteit, biedt onze vloer een aantrekkelijke en praktische oplossing. 

Werkplaatsen en industriële toepassingen

In garages, fabrieken, werkplaatsen, fietsenwinkels, productiehallen voor kunststoffen en magazijnen zorgen onze ondergronden voor een stevige en langdurige basis die weerstand biedt aan zware lasten, olie, chemische stoffen en slijtage door gebruik. Ze zijn eveneens uitstekend geschikt voor plekken als laboratoria, waar veiligheid en netheid van essentieel belang zijn. 

Gezondheidszorg en openbare ruimtes

Zowel in medische centra, inclusief apotheken en dierenopvangcentra, als in gemeenschappelijke ruimtes zoals scholen, fitnesscentra en zwembaden, is de vraag naar ondergronden die zowel schoon als veilig zijn van groot belang. Onze oplossingen voldoen aan deze criteria met een antislipoppervlak die de veiligheid van iedereen verhoogt. 

Creatieve en vrijetijdsruimtes

Voor plekken waar uitstraling belangrijk is, zoals ateliers, dansscholen, nachtclubs, en koffiezaken, hebben onze vloeren veel verschillende looks. Je kunt kiezen uit allerlei kleuren, zodat je precies de sfeer kunt maken die jij wilt, zonder dat dit ten koste gaat van hoe goed de vloer werkt. 

Speciale toepassingen

Onze vloeroplossingen zijn ook uitermate geschikt voor omgevingen die vragen om specifieke eigenschappen, zoals koelcellen, ijsbanen, sauna's, en locaties die brandwerende vloeren vereisen. De PVC vloer van Frederiks Vloeren biedt niet alleen uitzonderlijke prestaties onder deze unieke omstandigheden, maar zorgt ook voor een veilige en aantrekkelijke omgeving. 

Bij Frederiks Vloeren begrijpen we dat elke ruimte zijn eigen specifieke eisen heeft. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij de individuele behoeften van onze klanten. Onze vloeistofdichte PVC vloer is niet alleen een investering in duurzaamheid en esthetiek, maar ook in de veiligheid en functionaliteit van uw ruimte. Ontdek vandaag nog hoe onze vloeroplossingen uw ruimte kunnen transformeren. 

© 2024 Frederiks Vloeren | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Site-Index | Alle rechten voorbehouden

Powered by Designpro.nl & Z-IM