Vloeistofdichte PVC vloeren

Frederiks-vloeren-productievloer

De ultieme vloeroplossing: veilig, duurzaam, veelzijdig

Bij Frederiks Vloeren richten we ons exclusief op vloeren die niet alleen uitblinken in veelzijdigheid en duurzaamheid maar ook bekendstaan om hun hoge slipweerstand. Deze zijn perfect voor een breed scala aan toepassingen, van de voedingsindustrie tot aan zorginstellingen en van commerciële ruimtes tot aan werkplaatsen. Met een slipweerstand (Rutschwaarde) van 11, bieden onze vloeren een betere veiligheid dan vele andere, die vaak een weerstandswaarde hebben van slechts 8! Hierdoor zijn onze vloeistofdichte PVC vloeren een ongeëvenaarde keuze voor elke uitdaging waar hygiëne, veiligheid, en onderhoud een rol spelen. 

Waarom kiezen voor vloeistofdichte PVC vloeren?

Onze vloeistofdichte PVC vloeren vormen een ondoordringbare barrière tegen vloeistoffen en zijn daarnaast slijtvast, zuurbestendig, warmte-isolerend, geluiddempend en brandwerend. Deze kenmerken maken ze de perfecte keuze voor plaatsen waar duurzaamheid essentieel is en waar bestandheid tegen olie en chemicaliën een vereiste is. Het gemak van schoonmaken en eenvoudig onderhouden, verlengd de levensduur van je vloer.

Frederiksvloeren_garagevloer_pvc

Wil je een vloer die voldoet aan je wensen en perfect aansluit bij de eisen van je bedrijf?

Maak vandaag nog een afspraak met Frederiks Vloeren voor het leggen van je nieuwe productievloer!

Veelzijdigheid in toepassingen

Onze vloeren zijn veelzijdig en breed toepasbaar. Ze zijn de perfecte keuze voor diverse omgevingen, inclusief horecagelegenheden waar hygiëne en gemakkelijk onderhoud cruciaal zijn, werkplaatsen en garages die duurzaamheid en weerstand tegen chemicaliën en oliën vereisen, en fabrieken waar veiligheid en het vermogen om zware belasting te weerstaan voorop staan.

Wilt u weten welke toepassingen we nog meer bieden en hoe onze vloeren ook in uw specifieke situatie de perfecte oplossing kan zijn? Bekijk dan de volledige lijst met toepassingen op onze website.

Ontwerp en functionaliteit

Wij bieden een variatie aan kleuren waarmee je jouw ruimte precies kunt inrichten zoals jij dat wilt. Of je nu een opvallende kleur lasdraad zoekt om een ruimte levendiger te maken of iets subtiels voor een professionele look, wij hebben het allemaal.

Duurzaam en milieuvriendelijk

Onze PVC vloeren zijn niet alleen duurzaam en gaan lang mee, maar zijn ook milieuvriendelijk. Ze zijn gemaakt van gerecycled materiaal en kunnen aan het einde van hun levensduur ook weer volledig gerecycled worden, wat bijdraagt aan een kleinere ecologische voetafdruk.

Eenvoudige installatie en onderhoud

Onze experts zorgen ervoor dat je nieuwe vloeistofdichte PVC vloer snel en zonder gedoe wordt gelegd. Het onderhoud is een fluitje van een cent: even vegen of dweilen met een zachte reiniger houdt je vloer jarenlang mooi.

Heb je nog vragen of speciale verzoeken?

Neem direct contact op met Frederiks Vloeren voor jouw ideale vloeroplossing!

Veiligheid

Veiligheid is een cruciaal voordeel van onze vloeistofdichte PVC vloeren. Dankzij hun antislip-eigenschappen zijn ze zelfs bij natheid veilig in gebruik, wat je werkplek significant veiliger maakt. Bovendien zijn ze brandwerend, waardoor ze een nog veiligere keuze zijn voor elke ruimte. Onze vloeren blinken uit met een slipweerstand (rutschwaarde) van 11, aanzienlijk hoger dan de standaardwaarde van 8 die je vaak bij andere vloeren ziet. Deze hoge rutschwaarde garandeert een uitzonderlijke veiligheid onder alle omstandigheden, waardoor onze vloeren de veilige basis vormen die je zoekt.

Maatwerk

Geen enkel project is hetzelfde. Daarom luisteren we bij Frederiks Vloeren goed naar wat jij nodig hebt. We bieden oplossingen op maat die niet alleen praktisch zijn, maar ook helemaal passen bij jouw stijl.

       

Kies voor kwaliteit, kies voor Frederiks Vloeren

Zoek je een vloer die zowel mooi als praktisch is? Dan zijn onze vloeistofdichte PVC vloeren wat je zoekt. Met onze ervaring, toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid, zorgen we ervoor dat jouw vloer helemaal aan je wensen voldoet. Van het ontwerp tot de installatie, ons team staat voor je klaar. Bij Frederiks Vloeren is jouw tevredenheid ons doel.

Materiaalgerecycled nieuw PVC-materiaal 
Afmeting500 x 500 mm of 490 x 490 mm 
Dikte10 mm
Kleurenzwart en grijs, overige kleuren op aanvraag
Gewicht16.0 kg p/m²
Verpakking50 m² gesealed op een pallet
Puntbelasting50 kg/cm²
Hitte bestendigheidtot 70 graden Celsius
BrandnormNEN 1775 klasse T1
Geluiddemping10dB

© 2024 Frederiks Vloeren | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Site-Index | Alle rechten voorbehouden

Powered by Designpro.nl & Z-IM