Werkplaats vloer

Frederiksvloeren_rijwiel_scooters_fietsenhandel_vloer_pvc_werkplaats

Robuuste werkplaatsvloer

Wanneer het aankomt op het fundament van uw werkplaats, is de keuze voor de juiste vloer cruciaal. Veilig, duurzaam, en onderhoudsvriendelijk zijn belangrijke eigenschappen die nodig zijn. Frederiks Vloeren biedt een oplossing die aan al deze eisen voldoet: PVC vloertegels, perfect voor uw werkplaatsvloer.

Waarom PVC vloertegels voor een werkplaatsvloer?

PVC vloertegels zijn de ideale keuze voor werkplaatsen vanwege hun unieke combinatie van duurzaamheid, flexibiliteit en veiligheid. Ze zijn ontworpen om zware belastingen te weerstaan en bieden tegelijkertijd een comfortabele en veilige werkomgeving. Hun vloeistofdichte eigenschappen zorgen ervoor dat morsen en lekkages geen kans krijgen, terwijl de geluiddempende kwaliteiten bijdragen aan een rustiger werkklimaat. 

Voordelen op een rij

  • Geluiddempend: De veerkracht van PVC absorbeert geluid, wat resulteert in een stillere werkomgeving. 
  • Vloeistofdicht: Beschermt tegen oliën, vetten, zuren, etc., waardoor uw vloer veilig en schoon blijft. 
  • Stootbestendig en slijtvast: PVC is bijna onverwoestbaar, zelfs onder extreme belasting. 
  • Eenvoudig te reinigen: Houd uw werkplaats veilig en hygiënisch met minimale inspanning. 
  • Perfecte afwerking: Onze installatiemethode garandeert een vloer zonder naden, voor een strakke en professionele uitstraling. 
Frederiksvloeren_garagevloer_pvc

Wil je een vloer die voldoet aan je wensen en perfect aansluit bij de eisen van je bedrijf?

Maak vandaag nog een afspraak met Frederiks Vloeren voor het leggen van je nieuwe productievloer!

Ons advies

Elke werkplaats is uniek, en daarom bieden wij advies op maat. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van PVC vloertegels voor uw werkplaats? Een telefoongesprek is de snelste manier om uw vragen beantwoord te krijgen en de opties te bespreken die het beste bij uw specifieke situatie passen.

Heb je vragen of speciale verzoeken?

Neem direct contact op met Frederiks Vloeren voor jouw ideale vloeroplossing!

Snel én goed geplaatst

Een nieuwe vloer in uw werkplaats leggen kan een grote onderneming lijken, maar met Frederiks Vloeren is het proces snel en ongecompliceerd. Ons ervaren team zorgt voor een vlotte installatie, met minimale onderbreking van uw werkzaamheden. 

Verlichte voeglijnen

Als een leuke extra bieden wij verlichte voeglijnen aan. Deze innovatieve toevoeging zorgt voor zowel functionaliteit als een vleugje stijl, door een uniek lichteffect te geven aan de vloer. Perfect voor het toevoegen van een beetje extra sfeer en karakter aan uw werkruimte. 

Kies voor kwaliteit, kies voor Frederiks Vloeren

Bij het kiezen van een nieuwe vloer voor uw werkplaats, staat één ding voorop: kwaliteit. Frederiks Vloeren levert niet alleen hoogwaardige PVC vloertegels, maar biedt ook de service en ondersteuning die u nodig heeft om de beste keuze te maken voor uw ruimte. Voor een duurzame, veilige, en onderhoudsvriendelijke werkplaatsvloer, kies voor Frederiks Vloeren. 

© 2024 Frederiks Vloeren | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Site-Index | Alle rechten voorbehouden

Powered by Designpro.nl & Z-IM