XL de Luxe

XL de Luxe 

- TIJDELIJK NIET LEVERBAAR - 

Frederiks Vloeren introduceert een nieuwe productielijn, namelijk XL de Luxe! Met deze productielijn komt industriële topkwaliteit samen met een luxueuze eigentijdse stijl! Deze luxueuze stijl wordt gecreëerd door de zeven verschillende toplagen. Er kan onder andere gekozen worden voor een marmer look of een leisteen look. Dit zorgt ervoor dat de vloeren niet alleen praktisch en van hoge kwaliteit zijn, maar ook toepasbaar zijn in tal van interieur concepten.

Wat zijn de voordelen van de PVC vloeren van de XL de Luxe productielijn?

Er zijn een aantal voordelen die het gebruik van PVC vloeren met zich mee brengt. De vloeren zijn ten eerste vloeistofdicht, dit zorgt ervoor dat gevallen vloeistof niet in de voegen of vloer trekt. Verder zijn de vloeren eenvoudig te reinigen, warmte isolerend en geluiddempend. Door het gebruik van PVC vloeren wordt onder andere het contact- en omgevingsgeluid aanzienlijk afgezwakt.

Deze voordelen zorgen ervoor dat de XL de Luxe productielijn ideaal zijn voor toepassingen in vele verschillende situaties. Zo kunnen de vloeren gelegd worden in appartementen, portalen, sportscholen, bedrijfskantines, ziekenhuizen, kantoor-, winkel- en presentatieruimtes.

De PVC vloeren van Frederiks Vloeren zijn bovendien geproduceerd van gerecycled materiaal. Dit zorgt ervoor dat de vloeren een duurzame en milieuvriendelijke keus zijn.

Wat zijn de technische eigenschappen van de vloeren in de nieuwe productielijn?

De vloeren van de productielijn XL de Luxe hebben de volgende technische eigenschappen:

  • Afmetingen 610 x 610 x 10mm
  • Geluiddemping 10 dB
  • Brandnorm NEN 1775 klasse Tl
  • Puntbelasting 50 kg p/cm²

Meer informatie over de PVC vloeren van de XL de Luxe productielijn?

Wilt u meer informatie over de PVC vloeren en de verschillende toplagen? Neem vrijblijvend contact met ons op! Onze adviseurs informeren u graag over de verschillende mogelijkheden. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van de PVC vloeren uit de XL de Luxe productielijn. 

 

Frederiks Vloeren logo
Frederiks Vloeren

© 2021 Frederiks Vloeren | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Powered by Designpro.nl & Z-IM