Frederiks vloeren - industrievloer
Industrievloeren

Sterke en duurzame industrievloeren en gemakkelijk te onderhouden!

Bent u op zoek naar een industrievloer voor uw bedrijf? Voor veel bedrijven is het belangrijk dat de vloeren tegen een stootje kunnen, zwaar belast kunnen worden en slijtvast zijn. Bij Frederiks Vloeren bent u hiervoor aan het juiste adres! Wij houden ons namelijk al vele jaren bezig met het aanleggen van speciale PVC vloeren geschikt voor industrie. Onze klanten bestaan uit bedrijven uit diverse branches. Hierdoor weten de vakmensen binnen ons team precies wat belangrijk is voor uw bedrijf. De industrievloeren worden bovendien efficiënt gelegd. Werkzaamheden kunnen zoveel mogelijk doorgaan tijdens het aanleggen van de vloer. Zo zorgen we voor zo weinig mogelijk overlast! Wilt u graag meer weten over onze PVC industrievloeren of advies ontvangen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.

Een ijzersterke industrievloer voor uw bedrijf

Op het gebied van industrievloeren bieden wij diverse mogelijkheden aan. Welke vloer u ook kiest voor uw bedrijf, uw bent verzekerd van de beste kwaliteit industrievloer. Zo bieden de vloeren allen de volgende voordelige eigenschappen:

  • Hoge Rutsch waarde
  • Slijtvast
  • Zwaar te belasten
  • Vloeistofdicht
  • Geluiddempend

Daarnaast zijn de vloeren warmte isolerend, brandwerend en duurzaam. Doordat ze geschikt zijn voor hoge belasting worden ze veel toegepast binnen bedrijven. Op het gebied van kleur en afwerking heeft u keuze uit verschillende opties. Alle industrievloeren leggen wij met speciale PVC vloertegels. Deze lassen wij aan elkaar. De lasnaden zijn oersterk en zorgen voor een egale vloer die duurzaam is en gemakkelijk te onderhouden is. Verder zijn er ook opties voor een lichtgevende lasnaad om bijvoorbeeld vluchtroutes uit te zetten.

Diverse industrievloeren voor de industriële sector

Bedrijven in de industriële sector stellen hoge eisen aan bedrijfsvloeren. Zo moeten immers bestand zijn tegen zware belasting en jarenlang meegaan. Daarnaast moeten de vloeren zorgen voor een veilige situatie. De vloeren gelegd door Frederiks Vloeren worden voorzien van een speciale antislip laag. Bent u op zoek naar een geschikte vloer voor uw bedrijf of situatie. We komen graag in contact om dit te bespreken. Elke situatie is uniek, dus ook elke industriële vloer!

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Frederiks Vloeren logo
Frederiks Vloeren

Stel uw vraag

Industrievloeren

© 2021 Frederiks Vloeren | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Powered by Designpro.nl & Z-IM