Frederiks vloeren - slijtvaste vloer
Slijtvaste vloer

Slijtvaste vloer voor optimale veiligheid op het werk

Slijtvaste vloer laten leggen in uw bedrijfshal of slagerij? Een kwalitatief hoogwaardige vloer op maat voor de beste prijs? Vraag dan een offerte aan bij Frederiks Vloeren. Frederiks Vloeren houdt zich al jaren bezig met het leggen van vloeren bij bedrijven in verschillende branches. Wij hebben een breed programma aan vloeroplossingen waarmee wij voor elke situatie een passende oplossing kunnen leveren. Heeft u speciale wensen? We kunnen een prachtige vloer leveren die voldoet aan de eisen die in uw branche gesteld worden. Of het nu gaat om een slijtvaste vloer voor optimale veiligheid of een sterke vloer die zwaar belast kan worden, wij leveren dit naar wens. Bent u benieuwd naar ons werk? Bekijk dan onze website. Onze vloeren liggen bij bedrijven in heel Nederland.

Slijtvaste vloer voor in een restaurant

Een vloer in een restaurant of andere horecazaak moet aan verschillende eisen voldoen. Zo dient deze als basis die zorgt voor een mooie uitstraling. Daarnaast moet deze voldoen aan functionele eigenschappen. Samen met u stellen wij maatwerk samen. Iedere klant en zaak stelt namelijk weer andere eisen. Welke vloer u ook kiest, deze zijn slijtvast en onderhoudsvriendelijk. Daarnaast kan deze snel weer belast worden. Het is namelijk van belang dat u zo min mogelijk hinder ondervindt. De bedrijfsvloeren die wij leveren voldoen altijd aan een hoge standaard, waardoor een lange levensduur gegarandeerd is. Onze PVC vloer is daarnaast goed geprijsd.

Slijtvaste vloer leggen

Het leggen van een slijtvaste vloer verloopt volgens een vaste werkwijze. Allereerst komen wij graag bij u langs voor advies. Ons team heeft namelijk jarenlange ervaring met PVC vloeroplossingen en kan u als geen ander adviseren. Aan de hand hiervan maken we een offerte op maat. De prijs is o.a. afhankelijk van uw wensen en van het oppervlak. Vervolgens maken we een afspraak om de vloer te komen leggen. Wij verzekeren u hierbij van:

  • De beste kwaliteit
  • Zo min mogelijk overlast
  • Een slijtvaste vloer met een lange levensduur
  • Eerlijk en deskundig advies op maat

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Frederiks Vloeren logo
Frederiks Vloeren

Stel uw vraag

Slijtvaste vloer

© 2021 Frederiks Vloeren | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Powered by Designpro.nl & Z-IM