Frederiks vloeren - Vloeistofdichte vloeren
Vloeistofdichtte vloer

Vloeistofdichte vloer naadloos en hygiënisch

Vloeistofdichte vloer die naadloos en hygiënisch is? Heeft u een bakkerij en zoekt u dé perfecte vloer? Dan heeft Frederiks Vloeren beslist de oplossing. Wij leggen namelijk vloerensystemen die voldoen aan eisen, speciaal voor bedrijven. Onze PVC vloeren zijn:

Doordat de vloer naadloos is neemt deze geen vuil aan. Daarnaast heeft het een geluiddempend effect. Hierdoor reduceert het omgevingsgeluiden. Al deze eigenschappen maken onze vloeren geschikt voor zowel bakkerijen als horecazaken en productiebedrijven. Ontdek dit zelf en maak een afspraak.

Vloeistofdichte vloer voor de horeca

Vooral in de horeca is het belangrijk dat een vloer vloeistofdicht is. Hierdoor is deze bestand tegen water, bier en nog veel meer. De ondergrond blijft droog doordat er geen kieren aanwezig zijn. Geen lelijke vochtplekken meer en eenvoudig te reinigen. Alles wat uw restaurant nodig heeft bieden wij in een PVC vloer. Wij zijn niet voor niets al vele jaren dé partner in vloeren voor veel bedrijven. Onze kracht zit ik duurzaamheid, kwaliteit en service.

Vloeistofdichte vloer van Frederiks Vloeren

Frederiks Vloeren is al vele jaren een begrip in ons land. Wij zijn gespecialiseerd in vloeren en leveren dit aan bedrijven in diverse branches. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Als u op zoek bent naar een vloeistofdichte vloer of een brandwerende kunnen wij hierin voorzien. Onze vloersystemen combineren meerdere eigenschappen. Om een passende vloer voor u uit te kiezen komen wij langs voor advies. Onze adviseurs bespreken uw wensen om een passend product te vinden.

Een vloer die gelegd wordt volgens de V.V.V. normen? Wij realiseren dit voor u!

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Frederiks Vloeren logo
Frederiks Vloeren

Stel uw vraag

Vloeistofdichtte vloer

© 2021 Frederiks Vloeren | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Powered by Designpro.nl & Z-IM