Frederiks vloeren- bedrijfsvloer
Alkmaar

Dé bedrijfsvloer in Alkmaar is van Frederiks Vloeren

Bedrijfsvloer voor uw bedrijf in Alkmaar? Een bedrijfsvloer die voldoet aan al uw wensen? Frederiks Vloeren biedt u kennis en materialen voor een sterke vloer in Alkmaar. Al jaren houden wij ons bezig met bedrijfsvloeren en weten wij waar u aan moet denken. Als vloerspecialist zijn wij innovatief en voorzien in diverse klantbehoeften. Zo werken wij voor diverse branches in Alkmaar, zoals:

Door onze vele jaren ervaring heeft u zekerheid over een geschikte bedrijfsvloer. Onze vloeren ondersteunen vandaag de dag de bedrijfsvoering van onze klanten. Wij werken met een speciale vorm van PVC. De PVC vloer kenmerkt zich door een hoge rutschwaarde van 11 en een hoge slijtvastheid. Daarbij wordt de vloer gelegd volgens de Verklaring Vloeistofdichte Voorziening. Dit zorgt ervoor dat u zeker bent van een geheel vloeistofdichte vloer.

Meer informatie? Neem dan contact op. Wij leveren én plaatsen de allerbeste vloeren!

Bedrijfsvloer in Alkmaar naar wens

Vertel ons uw wensen en wij leveren een bedrijfsvloer op maat. Vooraf komen wij graag langs in Alkmaar, maar ook in de omgeving. Tijdens dit gesprek bekijken we de locatie, nemen we de wensen en eisen door en laten we u kennis maken met onze innovatieve mogelijkheden.

Wat vindt u belangrijk? Slijtvast? Duurzaam? Of misschien wel een hoge Rutschwaarde? Onze vloeren combineren dit allemaal. Daarnaast zijn ze brandwerend, geluidwerend en warmte isolerend.

Veilige vloer op de zaak in Alkmaar

Bij veel branches staat veiligheid voorop. Dit komt omdat gewerkt wordt met risicovolle materialen of de werkdag bestaat uit veel staan, lopen en werken met zwaar materiaal. Door voor een juiste en passende bedrijfsvloer te kiezen, minimaliseert u de kans op ongelukken en profiteert u van een langdurig nette vloer.
Indien u voor elke ruimte binnen uw bedrijf een andere vloer wilt, kunnen wij hierin voorzien. Een bedrijfsvloer die wij leggen wordt gemaakt van PVC vloertegels. Deze hebben een stroef oppervlak waardoor de kans op uitglijden wordt vermindert. Iets wat voor vele bedrijven belangrijk is. Veiligheid op de werkvloer staat immers centraal. Daarnaast zijn alle vloeren eenvoudig te reinigen en gaan ze lang mee.

Bedrijfsvloer offerte voor Alkmaar en omgeving

Heeft u interesse? Uiteraard wilt u eerst de mogelijkheden en prijs weten voordat u een keuze maakt. Wij maken graag een offerte op maat. Indien wenselijk kunnen wij ook langs komen in Alkmaar en de rest van Nederland.

Heeft u overige vragen?

Contact met Frederiks Vloeren

Neem contact op

Frederiks Vloeren logo
Frederiks Vloeren

Stel uw vraag

Bedrijfsvloer | Alkmaar

© 2021 Frederiks Vloeren | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Powered by Designpro.nl & Z-IM